SÄÄNTÖMUUTOKSIA: PHAROS JA EURO-OBLIGAATIO

Varainhoitorahasto Pharoksen ja Euro-obligaatiorahaston rahastokohtaiset säännöt muuttuvat 30.6.2017. Finanssivalvonta on hyväksynyt sääntömuutokset 9.6.2017. Muutokset eivät edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä.

Rahastojen käyttämä indeksi EFFAS Government Bond –indeksi (EGB) siirtyy uudelle julkaisijalle, minkä johdosta rahastojen sääntöihin on tehty seuraavat muutokset.

Varsinaiset muutokset ovat:

Pharos: EGB-indeksi on osa rahaston vertailuindeksiä (paino vertailuindeksissä 50 %). Uusi indeksi on Bloomberg Barclays Series-E Euro Govt All > 1 Yr Bond -indeksi. Kyseessä on EGB-indeksin jatkaja katkeamattomalla aikasarjalla.

Euro-obligaatio: EGB-indeksi on ollut esimerkki-indeksi, jonka ominaisuuksia rahasto mallintaa. Sääntömuutoksella päivitetään rahaston käyttämiä esimerkki-indeksejä. Mainitut uudet esimerkit ovat em. Bloomberg/Barclays –indeksi sekä BofA Merrill Lynch Euro Government.

Käytössä oleva indeksi ilmoitetaan voimassa olevissa rahastoesitteissä. Nyt 30.6. alkaen käytössä on BofA Merrill Lynch Euro Government -indeksi.

Rahastojen uudet säännöt:
Pharos
Euro-obligaatio


Säännöt voi halutessaan pyytää myös asiakaspalvelustamme.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin: info@seligson.fi tai soita 09 – 6817 8200 (pankkipäivisin klo 9–17)!


Takaisin

Lähetä tämä sivu kaverille linkkinä