Ajanvaraus tapaamiseen tai puhelinkeskusteluun  keyboard_arrow_down

Ajanvaraus tapaamiseen tai puhelinkeskusteluun

Haluatko keskustella kanssamme sijoittamisesta tai varainhoidosta henkilökohtaisesti joko puhelimessa tai tapaamisen muodossa?

Varaa aika keskustelulle tästä >>

Linkki vie kalenterinäkymään, josta voit valita sopivan tapaamisajan. Kerro mielellään myös kuin monta henkilöä on tulossa ja parilla sanalla siitä, mikä on tapaamisen aihe.

• Järjestelmä kysyy yhteystietoja, mutta Seligson & Co:n asiakkailta riittää pelkkä asiakasnumero. Jos annat varausta tehdessäsi myös sähköpostiosoitteen, saat vahvistuksen varauspyynnön perillemenosta automaattisesti heti.

• Vastaanottava henkilö vahvistaa joka tapauksessa vielä omasta puolestaan tapaamisen ja kysyy tarvittaessa lisätietoja. Henkilökohtainen vahvistus tulee normaalisti viimeistään varausta seuraavana arkipäivänä.

• Mikäli et halua tulla käymään, vaan haluat varata ajan nimenomaan puhelinkeskustelulle, niin ilmoita tästä ajanvarauspalvelun kentässä ”viesti” ja soitamme sovittuna aikana.

Jos sinulla on kysymyksiä, joihin on näppärämpää vastata sähköpostilla tai haluat, että soitamme ilman erillistä ajanvarausta, niin kätevimmin toimii yhteydenottolomake.

Aina voi tietysti myös mailata vapaamuotoisesti info@seligson.fi tai soittaa (09 – 6817 8200, pankkipäivisin 9-17) ilman sen kummempia ajanvarauksia!


Takaisin